RomanaEnglish

Produse

"Colectia mari romani"
Fiecare produs este ambalat separat.

Suvenir compozitie Brancusi
Cod L3.1

Suvenir realizat din lemn de tei, reprezentand 3 opere de arta ale lui Constantin Brancusi, Coloana Infinitului, Poarta Sarutului si Masa Tacerii, gravate in basorelief! Dimensiunile plachetei sunt 60x40 mm si poate avea mai multe moduri de expunere - lant (ca in imagine) sau chevalet lemn!

Suvenir Mihai Eminescu
Cod L3.7
Suvenir realizat din lemn de tei, reprezentand profilul Marelui Scriitor al Romaniei - Mihai Eminescu, gravat in basorelief! Dimensiunile plachetei sunt 40x60 mm si poate avea mai multe moduri de expunere - lant (ca in imagine) sau chevalet lemn!

 Scrumiere - Suvenir din ROMANIA  Scrumiere din sticla. Sticla este pictata manual si prin fuzionare la cald se realizeaza divrse forme de scrumiere - fabricat in ROMANIA!  

Suvenir Stefan cel Mare si Sfant
Cod L3.8

Suvenir realizat din lemn de tei, reprezentand profilul Marelui Domnitor al Moldovei - Stefan cel Mare, gravat in basorelief! Dimensiunile plachetei sunt 40x60 mm si poate avea mai multe moduri de expunere - lant (ca in imagine) sau chevalet lemn!

Tablou Stefan cel Mare si Sfant
Cod L4.8
Tablou realizat prin gravura mecanica in lemn de tei, reprezentand profilul Marelui Domnitor al Moldovei, gravat in basorelief! Dimensiunile tabloului sunt 115x165 mm! Tabloul se livreaza cu un suport de masa pentru expunere, un chevalet din lemn.

Suvenir Decebal
Cod L3.10

Suvenir realizat din lemn de tei, reprezentand profilul Marelui Domnitor al dacilor - Decebal, gravat in basorelief! Dimensiunile plachetei sunt 40x60 mm si poate avea mai multe moduri de expunere - lant (ca in imagine) sau chevalet lemn!

Suvenir Vlad Tepes
Cod L3.9

Suvenir realizat din lemn de tei, reprezentand profilul Marelui Domnitor al romanilor - Vlad Tepes, gravat in basorelief! Dimensiunile plachetei sunt 40x60 mm si poate avea mai multe moduri de expunere - lant (ca in imagine) sau chevalet lemn!

Tablou Stefan cel Mare si Sfant
Cod L4.9
Tablou realizat prin gravura mecanica in lemn de tei, reprezentand profilul Marelui Domnitor al romanilor, gravat in basorelief! Dimensiunile tabloului sunt 115x165 mm! Tabloul se livreaza cu un suport de masa pentru expunere, un chevalet din lemn.
<<   1 | 2 | 3 | 4 |   >>