RomanaEnglish

Produse


"Colectia suveniruri din Romania"

Fiecare produs este ambalat separat.


 

Suvenir Manastirea Voronet
Cod L3.6

Suvenir realizat din lemn de tei, reprezentand Manastirea Voronet in basorelief! Dimensiunile plachetei de lemn sunt 40x60 mm si poate avea mai multe moduri de expunere - lant (ca in imagine) sau chevalet lemn!

Suvenir Manastirea Putna
Cod L3.2

Suvenir realizat din lemn de tei, reprezentand Manastirea Putna gravata in basorelief! Dimensiunile plachetei sunt 60x40 mm si poate avea mai multe moduri de expunere - lant (ca in imagine) sau chevalet lemn!

Suvenir Curtisoara
  Cod L3.4

Suvenir realizat din lemn de tei, reprezentand o casa traditionala gorjeana din secolul XIX, din Curtisoara, gravata in basorelief! Casa se afla expusa in Muzeul Satului din Bucuresti! Dimensiunile plachetei sunt 60x40 mm si poate avea mai multe moduri de expunere - lant (ca in imagine) sau chevalet lemn!

Suvenir Hobita
Cod L3.3
Suvenir realizat din lemn de tei, reprezentand casa memoriala a lui Constantin Brancusi, din Hobita, gravata in basorelief! Dimensiunile plachetei sunt 60x40 mm si poate avea mai multe moduri de expunere - lant (ca in imagine) sau chevalet lemn!

Suvenir Ateneul Roman
Cod L3.5
Suvenir realizat din lemn de tei, reprezentand obiectivul turistic Ateneul Roman, din Bucuresti, gravata in basorelief! Dimensiunile plachetei sunt 60x40 mm si poate avea mai multe moduri de expunere - lant (ca in imagine) sau chevalet lemn!

Tablou Hobita
Cod L4.3
Tablou realizat din lemn de tei, reprezentand casa memoriala a lui Constantin Brancusi, din Hobita, gravata in basorelief! Dimensiunile tabloului sunt 165x115 mm! Tabloul se livreaza cu un suport de masa pentru expunere, un chevalet din lemn.

 

Tablou Putna
Cod L4.2
Tablou realizat din lemn de tei, reprezentand Manastirea Putna, gravata in basorelief! Dimensiunile tabloului sunt 165x115 mm. Tabloul se livreaza cu un suport de masa pentru expunere, un chevalet din lemn.

 

Suport lumanare - Suvenir Romania Suport lumanare din sticla. Sticla este pictata manual si prin fuzinare la cald se transforma in diverse forme - fabricat in ROMANIA!

 

 

1 | 2 | 3 | 4 |   >>